Schaafsma makelaars is een full-service NVM makelaarskantoor dat sinds 1995 actief is in Zwolle en directe omgeving. Een kleinschalig kantoor met persoonlijk contact, betrokkenheid en efficiënte, korte communicatielijnen. We hebben gedegen vak- en marktkennis en geven een eerlijk, deskundig advies. Ons kantoor is gespecialiseerd in verkoop, taxaties en aankoopbegeleiding van woningen.

We hebben de hoogste onafhankelijke reviews van Zwolle en daar zijn we best trots op! Kijk hier voor verkoop en hier voor aankoop beoordelingen.

Wij stellen ons graag aan u voor:

Marga Schaafsma: Assistent NVM makelaar o.g.

Samen met Harry werk ik sinds 2002 in ons kantoor als assistent NVM makelaar en office manager. Het contact met onze klanten, alle dingen rondom de (ver)koop en de taxaties van panden is erg veelzijdig en afwisselend. Met veel enthousiasme doe ik bezichtigingen, onderhandelingen en intakegesprekken bij onze klanten. In de binnendienst coördineer ik de afspraken en doe ik administratieve taken, zoals bijvoorbeeld het opmaken van koopaktes.

Harry Schaafsma: NVM Register makelaar | Taxateur

In 1995 ben ik beëdigd als NVM Register makelaar en Taxateur, waarna ik ons makelaarskantoor in Zwolle heb opgezet. Makelaar | taxateur is een boeiend en dynamisch vak dat ik met veel enthousiasme en passie uitoefen. Deskundigheid, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid vind ik een absolute must.