Schaafsma makelaars is een full-service NVM makelaarskantoor dat sinds 1995 actief is in Zwolle en directe omgeving. Een kleinschalig kantoor met persoonlijk contact, betrokkenheid en efficiënte, korte communicatielijnen. We hebben gedegen vak- en marktkennis en geven een eerlijk, deskundig advies. Ons kantoor is gespecialiseerd in verkoop, taxaties en aankoopbegeleiding van woningen. 

Wij stellen ons graag aan u voor:

Marga Schaafsma: Assistent NVM makelaar o.g.

In 2002 heb ik mijn baan in het onderwijs verwisseld voor een functie als secretaresse in ons kantoor. Omdat ik ook graag in de buitendienst actief wil zijn, heb ik in 2011 de opleiding voor assistent NVM makelaar gevolgd en afgerond.  Met veel enthousiasme doe ik bezichtigingen, onderhandelingen en intakegesprekken bij onze klanten.

Harry Schaafsma: NVM makelaar | Register Taxateur o.g.

Na bijna 20 jaar als ondernemer in de gezondheidszorg te hebben gewerkt was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik heb altijd al affiniteit met onroerend goed gehad en ben daarom de opleiding makelaardij gaan volgen. In 1995 ben ik als makelaar en taxateur o.g. beëdigd en heb daarna ons makelaarskantoor opgezet. Een boeiend en afwisselend vak dat ik met veel plezier uitoefen..